Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Klinikka Humbau tarjoaa myös hyviä koteja vanhoille hevosille ja poneille.

Klinikka Humbaun ohessa sijaitsee rauhallinen talli hevosten vanhainkodille. Hevosten vanhainkodin puolella on 15 karsinaa yli 20 vuotiaille hevosille ja poneille. Klinikka Humbau ottaa siis vanhan hevosesi tai ponisi vastaan, mikäli tarvitset sille rakastavaa ja hyvää loppuelämän kotia. Voimme ottaa vanhainkotiin myös hevosia ja poneja lopetusuhan alta.

Vanhainkodin olosuhteet

Vanhat hevoset saavat laiduntaa suurilla ja turvallisilla laitumilla lajikumppaneidensa kanssa, pareittain tai ryhmässä. Vanhat hevosemme saavat liikuntaa sen mukaan, minkä jaksavat ja kestävät, jotkut saattavat viettää vain eläkepäiviään ilman liikutusta. Jos joukkoon sattuu tamma, joka on viellä mahdollista varsottaa, saattaa joukkoon lisääntyä silloin tällöin varsakin.

Vanhoilla hevosilla on suuret, tilavat karsinat, joissa on paljon kuiviketta. Hevoset ruokitaan 4 kertaa päivässä, niillä on kokoajan tarjolla vesiautomaatit, sangot ja suolakivet, sekä vapaa heinä tai oleskelu laitumella lajitovereiden kanssa. Hevoset jotka kaipaavat liikutusta liikutetaan klinikan maneesissa, tai klinikkaa ympäröivällä ratsastus/ajo polulla. 

Jos hevosesi tai ponisi kaipaa hyvää kotia loppuelämäkseen, Klinikka Humbau tarjoaa sen. Hevosen ei tarvitse olla terve, sillä Klinikan työntekijät osaavat auttaa myös sairaita eläimiä hoitamalla ne parhaimpaan mahdolliseen kuntoon.  Ota yhteyttä klinikka vihkoon tai sähköpostiimme humbaun@gmail.com mikäli kaipaat hevosellesi tai ponillesi rauhallista loppuelämän kotia, siirrämme hevosen viikon kuluessa viettämään leppoisia eläkepäiviä Humbaussa. Meillä on myös mahdollista kertoa entiselle omistajalle silloin tällöin eläkeläisen kuulumisia, mikäli entisellä omistajalla sellaiseen on kiinnostusta.

Kun hevonen tai poni menehtyy, sille tehdään omat muistosivut.

Vanhat hevoset saavat laiduntaa suurilla laitumilla lajitovereidensa seurassa

 

 

copyt: Juulia ja kuvaaja ei halua nimeään esille

©2019 Klinikka Humbau - suntuubi.com