Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuten jo alkuteksteissä mainitsin, Humbaussa panostamme laatuun ja viihdykkyyteen.

Humbauhin on rakennettu kaksikymmentä sairaskarsinaa, karsinat ovat suuria, jokaisessa on ikkunat ulos, vesiautomaatit ja niiden lisäksi sangot, heinäverkot ja ruokinta kaukalot. Humbaussa karsinoiden lisäksi on myös kaksi suurta leikkaussalia, odotushuone, rehuvarasto, maneesi, kaksi tutkimus huonetta/hallia, kaksi kaatokarsinaa, sekä ulkona sairastarhoja sekä muutama suuri laidun. 

Leikkaussalit, ovat suuria ja tilavia, niissä hoidamme suuremmatkin leikkaukset ja teemme kaikkemme hevosesi eteen.

Odotushuoneessa, hevosten omistajat ja hoitajat voivat odotella hevosensa toimenpiteitä, tarjolla tuoretta kahvia, vettä, mehua ja pullaa.

Rehuvarastossa, säilytämme heinät sekä väkirehut.

Maneesi, on rakennettu klinikka hevosten tarpeiden mukaisiksi, siellä taivutamme ja juoksutamme hevosia, jos eläinlääkärin tarvitsee nähdä hevosen liikettä.

Tutkimus huoneet/hallit, joihin eläimet vastaanotetaan, tutkimushuoneista löytyvät ultraääni, röntgen ja muut tarpeelliset tarvikkeet. Perustoimenpiteet suoritamme tutkimushuoneissa.

Kaatokarsinat, sijaitsevat syrjässä muista karsinoista, ne on kauttaaltaan pehmustettuja ja täysin turvallisia hevosille jotka heräävät nukutuksesta tai joita juuri nukutetaan.

Sairastarhat, ovat hiekkapohjaisia ja pieniä. Sairastarhoihin pääsevät esimerkiksi leikkauksista toipuneet hevoset, joita on tarkoitus kuntouttaa. Sairastarhat ovat kuntoutuksen esiaste.

Laitumet, on tarkoitettu pitkä-aikaisille asiakkaillemme, vanhoille hevosille, sekä juuri varsoneille tammoille.

Uima-altaat, löydät meiltä nyt uutena myös mahdollisuuden kuntouttaa hevosia uiden. Uima-altaat ovat hyviä kuntoutus välineitä etenkin jalkavammojen hoidossa.

c:Bob Langrish

©2019 Klinikka Humbau - suntuubi.com